Skip to content

Junior Finance Controller

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandClaus Company (HQ)

Functieomschrijving

Claus is op zoek naar een Junior Finance Controller om ons dynamische team te versterken. Met een focus op financiële integriteit en strategisch inzicht, speel je een cruciale rol in het waarborgen van het succes van onze organisatie. Ons bedrijf bevindt zich in de evenementen/hotelbranche en we zijn op zoek naar een professional met een passie voor financiën en een scherp oog voor detail.


Verantwoordelijkheden 

Als Junior Finance Controller in ons bedrijf draag je een breed scala aan verantwoordelijkheden. Je controleert alle financiële transacties, stelt winst- en verliesrekeningen op, en fungeert als aanspreekpunt voor bank en belastingdienst. Maandelijks coördineer je zelfstandig de afsluitingswerkzaamheden en bereid je diverse budgetten voor.


Je beheert de loonadministratie in samenwerking met HR, controleert crediteuren- en debiteurenadministratie, en houdt toezicht op kascontroles en creditcardbeheer. Het aansluiten van rekeningcouranten en zorgen voor een naadloze integratie van transactiegegevens in het Exact-systeem behoren eveneens tot je taken.

Daarnaast draag je bij aan de verbetering van interne controleprocedures, organiseer je de effectieve verwerking van financiële data en onderhoud je overleg met het hotel. Je bent flexibel genoeg om adhoc-rapportages te genereren en de financieel manager te vervangen tijdens diens afwezigheid. Kortom, jouw rol is cruciaal voor het handhaven van een gezonde financiële structuur binnen onze organisatie.

Vereisten


Opleiding en Werkervaring:

  • Afgeronde opleiding in bedrijfsadministratie of hotelschool.
  • Minimaal 3 jaar ervaring op een financiële administratie in een middelgrote organisatie.
  • Ervaring in de evenementen/hotelbranche is een pré.


Overige Vereisten:

  • Ervaring met Exact Online (of vergelijkbare software zoals AccountView of Twinfield) is vereist.
  • Goede bekendheid met Microsoft Office, met name Excel.
  • Kennis van Opera (PMS-systeem), Untill en Micros is een pré.
  • Fulltime beschikbaar.


Wat bieden wij?

Claus is een toonaangevend en dynamisch horecaconcern dat zich bezig houdt met allerlei vormen van horeca zoals: restaurants, hotel, evenementen, congressen, bowling etc. Belangrijke speerpunten bij Claus zijn: goede kwaliteit, creatief en professioneel. In ons bedrijf zijn circa 200 personen werkzaam, waarvan circa 100 op oproepbasis.


Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier bij een financieel gezond bedrijf werken. Wij stimuleren onze mensen om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf en zien ze graag intern doorgroeien. Wij volgen de horeca-cao en bieden goede primaire arbeidsvoorwaarden. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit: collectiviteitskorting bij een ziektekostenverzekering, medewerkerskorting binnen Claus en Marriott Internationaal, pensioenregeling via Pensioenfonds Horeca & Catering en trainings- en studiemogelijkheden. Het meest belangrijke is dat je komt te werken in een leuk team met enthousiaste collega’s!

of