Event Manager Stagiair - Papa's Beach House

Job description

Ben jij iemand die af en toe buiten de lijntjes durft te kleuren, niet bang is om een groot team aan te sturen en te gekke events wil draaien op een unieke locatie? Dan is Papa’s opzoek naar JOU! 

Wat houdt dit nu echt voor jou in als Event Manager stagiair? Je zal alles gaan zien en leren wat de events en event managers van de toekomst nodig hebben! We zijn opzoek naar een stagiair met hbo-denkniveau, die niet bang is om samen met ons deze uitdaging aan te gaan voor minimaal vier maanden. 


Papa’s Beach House

Inmiddels hebben wij je aandacht getrokken en wil je weten wie wij zijn. Papa’s is een unieke werkplek in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Ons motto bij Papa’s is ontsnap aan de drukte en geniet. Papa’s betekent good times, great food. Wij zetten verrassende gerechten op tafel met onze verse en lokale producten. The good times zorgen wij met ons team voor, waarmee we met plezier onze gasten in ons restaurant ontvangen en adembenemende evenementen organiseren, zoals bruiloften.


Wat ga je doen?
Als Event Manager ben je verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van een evenement en alle daarmee samenhangende werkzaamheden. Onze salesafdeling omschrijft de verwachting en hetgeen verkocht in een totale werkbrief. Vanaf dat moment is het aan jou! Denk daarbij aan:

  • Je bent contactpersoon voor opdrachtgever, entertainment en medewerkers op de dag zelf. 
  • Je verzorgt de gehele voorbereiding, van planning, inhuur en communicatie naar de medewerkers. 
  • Je stelt een effectieve taak- en rolverdeling om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Uiteraard draai je operationeel mee tijdens events en draai je op den duur ook je eigen events weg! 
  • Je schrijft evenementenrapporten voor het management.

Je zult geleidelijk meer verantwoordelijkheid krijgen en uiteindelijk zelf evenementen toegewezen krijgen die onder jouw beheer een groot succes zullen worden.

Job requirements

Profiel

We zijn opzoek naar iemand die enthousiast, zelfstanding, ondernemend en organisatorisch sterk is. Ook is het belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt en uitstekende communicatievaardigheden hebt, zowel Nederlands als Engels


What's in it for you?

Inmiddels weet je wat je wat je zal gaan doen als Event Manager stagiair, je weet wie wij zijn en waar we naar opzoek zijn. Dit is wat wij jou zullen bieden (naast alle unieke ervaringen die je bij ons zal beleven):

  • Uitstekende stagevergoeding en gratis personeelsmaaltijden
  • Trainingen
  • Sporten met korting;
  • Netto aanbrengbonus;

CLAY HOSPITALITY

Papa’s Beach House is onderdeel van Clay Hospitality. Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!