Skip to content

Garderobe Medewerker (PT/FT)

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandClaus - Bediening

Functieomschrijving

Bij Claus draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten. Met onze toffe evenementen, ons unieke Braziliaanse restaurant Barraca Rodizio Grill & Bar en dynamische Claus Bowling zorgen we voor een bruisende en levendige omgeving waarin plezier en gastvrijheid centraal staan. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan deze onvergetelijke ervaringen?


Eén grote familie

Je gaat werken in een team dat barst van de energie. We vormen niet zomaar een groep collega's, maar eerder een hechte familie die samen keihard werkt om geweldige resultaten te behalen. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, voel je je direct thuis in deze hartelijke sfeer. Bij Claus zijn we één team en één grote familie die voor elkaar klaarstaan.


Over de functie

Heb je oog voor detail en een vriendelijke glimlach voor iedereen? Dan is deze functie als  Garderobe Medewerker misschien wel iets voor jou!


Als Garderobe Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten wanneer ze hun jassen afgeven en ophalen. Jouw taken omvatten onder andere het veilig opbergen van jassen en persoonlijke bezittingen, het verstrekken van garderobenummers, en het bieden van een gastvrije en professionele service. Je werkt tijdens evenementen en drukke avonden, en je bent verantwoordelijk voor het bewaren van de orde en het verzorgen van een vlotte garderobe-ervaring voor onze gasten.

Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Horeca-ervaring is geen vereiste. Wij verwelkomen iedereen die gemotiveerd is om kennis te maken met ons gezellige team. Wij bieden de nodige training en begeleiding om je te helpen groeien in jouw rol.
  • Je bent iemand die onze gasten meer dan service wil bieden; je bent attent op hun wensen en speelt in op verzoeken. Je maakt van hun verblijf een échte onvergetelijke ervaring en zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.
  • Je bent nauwkeurig en je hebt een oog voor detail. 
  • Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, bij Claus zijn beide mogelijk!


Flexibel werken

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom geven we je de kans om flexibel te werken en je werk perfect af te stemmen op bijvoorbeeld je studie. Geen zorgen meer over het vinden van de juiste balans; geld verdienen is nog nooit zo leuk geweest!


Extra's

Als kers op de taart profiteer je als medewerker van geweldige kortingen binnen de faciliteiten van Claus. Tegen een gereduceerd tarief kun je genieten van deze faciliteiten. Hoe lekker is dat?


Wil jij ook deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan de onvergetelijke ervaringen die Claus haar gasten biedt? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuw teamlid!

of