Receptionist (PT/FT)

Job description

The Role

De receptie van Claus Hoofddorp is hét visitekaartje van Claus Hoofddorp en vaak het eerste aanspreekpunt van onze gasten. Dit is de plek waar gastvrijheid en verkooptechnieken samenkomen. Binnen Claus Hoofddorp is altijd een passend programma te vinden voor elke doelgroep; aan jou de taak om te vinden wat past binnen de wensen en het budget van de gast. Het receptieteam is verantwoordelijk voor de reserveringen van Claus Bowling, de American 50’s Diner en het Braziliaanse restaurant Barraca. Daarbij horen ook de niet-besloten evenementen. De receptie is gevestigd bij de ingang van Claus Bowling en is dagelijks geopend van 11:00 uur tot sluitingstijd.


Job requirements

About you

Jij bent iemand die representatief, gastvrij, flexibel, enthousiast, en stressbestendig is tevens weet je met precies de juiste toon onze gasten te woord te staan. Of het nou een grote partij is of een reservering voor de bowling jij weet precies wat er nodig is om de gast een geweldige beleving te geven. Bij Claus houdt het feest nooit op en zijn dus ook opzoek naar iemand die flexibel is en ook in de weekenden en avonden beschikbaar is.


Our offer

  • Een Marktconform salaris;
  • · Werken met de leukste collega’s in omgeving hoofddorp en omstreken;
  • · Sporten met korting bij o.a. Basic fit;
  • · Fietsplan via Lease a Bike;
  • · Aanbrengbonus, voor elke collega die jij aandraagt en de proeftijd doorkomt krijg je een Netto bonus van €150;
  • Personeelskorting voor een diner binnen de restaurants aangesloten bij Claus en natuurlijk de bowling.

About Claus Event Center

Een toonaangevende evenementenlocatie in Hoofddorp met diverse zalen, Claus Bowling en restaurants, waaronder Barraca. Evenementenlocatie Claus beschikt over diverse ruimtes, elk met een eigen karakter en sfeer. Geschikt voor allerlei evenementen, bedrijfsevenementen en diners. Onze gepassioneerde medewerkers creëren onvergetelijke momenten die mensen bij elkaar brengen.