Stage Leidinggevende Bediening & Events (HBO)

Job description

Papa’s Beach House staat helemaal in het teken van avontuur. Van verre reizen maken, nieuwe plekken ontdekken en herinneringen maken die je nooit meer vergeet. Het is aan jou om het Papa's gevoel compleet te maken door er voor te zorgen dat iedere gast zich welkom voelt.

Papa's Beach House is een inspirerende werkplek aan het meer in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Papa’s betekent good times, great food. Onze producten zijn altijd puur, vers en lokaal. Naast een trouwe groep reguliere gasten in het restaurant hosten we ook een volle agenda aan events, zowel zakelijk als particulier.

Werken bij Papa's, wat je kan verwachten!

We hebben een onwijs leuk team van 35 collega's. Het merendeel hiervan werkt op flexibele basis naast hun opleiding, daarnaast hebben we een groep vaste krachten. Bovendien hebben we een mooie balans tussen jong en oud én diverse nationaliteiten. Samen werken we aan ons prachtige product. We werken hard, maar hebben ook veel plezier, zo drinken we na sluit graag nog een drankje met elkaar.

Verder bieden wij:

  • Een hele leuke stageplek bij een gezellige strandtent in het hart van het Haarlemmermeerse Bos, met een bijzonder leuke combi van restaurant en events;
  • Een uitstekende stagevergoeding, gratis personeelsmaaltijden en extra huisvestingsvergoeding als je op jezelf woont;
  • Medewerkerskorting binnen de outlets van Claus Company;
  • Sporten met korting;
  • Recruit-a-friend-bonus.

Wat je gaat leren en doen binnen deze stage:

Je coacht de (leukste!) collega's en verdeelt de werkzaamheden. Zelf ben je een gastheer/gastvrouw in hart en nieren: je bent ook actief op de werkvloer en weet de gast helemaal in te pakken. Jouw gevoel voor gastvrijheid breng je over op het team, goed voorbeeld doet volgen!

Job requirements

Wij zoeken bij Papa's:

Jou! Een inspirerende persoonlijkheid die als geen ander weet een energiek, (tikkeltje rebels) team aan de hand te nemen. Je staat stevig in je schoenen en het lijkt je supertof om leidinggevende ervaring op te doen bij een strandtent. De combinatie tussen restaurant en events spreekt je enorm aan. Verder:

  • Volg je een hospitality opleiding op HBO niveau;
  • Ben je gastvrij, representatief en communicatief sterk;
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Hoofddorp;
  • Heb je onwijs veel zin om aan de slag te gaan!

Let's meet!

De afgelopen weken hebben we in ons bedieningsteam een aantal enthousiaste, gedreven aanwinsten bij de Papa’s family mogen verwelkomen. Wil jij net als Kaj, Kimberley en Jade aan de slag bij het leukste horecateam van Hoofddorp? We zien je snel.