Toffe bijbaan in de bediening!

Job description

Toffe bijbaan in de bediening!


Wil jij werken op een van de mooiste locaties in Hoofddorp met uitzicht over het water? Wil je daarnaast goed geld verdienen en je vakantiegeld maandelijks uitbetaald krijgen? En ook nog eens een hoop ervaring op doen in het restaurant en op de meest toffe events?

Na je examens direct aan de slag en lekker cashen? Zoek dan niet verder. Wij zijn op zoek naar avontuurlijke levensgenieters met een tikkeltje rebelsheid. We bieden een werkplek waar je veel kan leren, waar het iedere dag een feestje is, je werkt met awesome collega’s en je kan doorgroeien als je dat wil!


Hé, leuke toevoeging, je mag bij ons ook nog eens gratis gebruik maken van onze SUPSUPCLUB-faciliteiten. Hoe klinkt een morning sunrise sup sessie voorafgaand aan je shift? Of toch geen ochtendmens? Sluit je werkdag dan af met een supsessie en een drankje na! 

Team Papa’s biedt jou een contract met een mooi vooruitzicht: werken in de zon en lekker geld verdienen!


Life is too short, work somewhere awesome! Join the family, apply here!

Job requirements

  • Bij voorkeur ben je vanaf september ook doordeweeks beschikbaar.
  • Minimaal 2 dagen in het weekend beschikbaar (vrijdag t/m zondag).

CLAY HOSPITALITY

Papa’s Beach House is onderdeel van Clay Hospitality. Clay Hospitality is een hospitality & lifestyle brand gericht op het ontwikkelen en managen van merken die jou inspireren om op een duurzame manier van het leven te genieten. Door een geweldig team van gelijkgestemde zielen samen te brengen die dezelfde waarden, dromen en passie delen, streven we ernaar om onze gasten unieke ervaringen te bieden. We zijn enorm trots op het bieden van geweldige sferen en good vibes. Ga mee op ons avontuur!