Overslaan naar content

Afwasser / Medewerker Spoelkeuken (FT/PT)

Hoofddorp, Noord-Holland, NederlandCourtyard - Keuken

Functieomschrijving

Afwasser gezocht! De onmisbare kracht in de keuken. De hotelbezetting neemt toe en het restaurant is steeds drukker bezet, de keuken draait weer volop. Omdat we zo lekker bezig zijn, is er een extra plek vrijgekomen binnen het spoelkeukenteam. Iets voor jou? Lees snel verder.


Werken voor Marriott International, wat kan je van ons verwachten (naast een fijne maandelijkse bijdrage op je bankrekening)?

  • Een hele forse korting op overnachtingen én F&B binnen Marriott International, wereldwijd! Niet verkeerd, zeker nu de wereld weer van het slot gaat.
  • Personeelskorting binnen alle andere outlets van Claus Company in Hoofddorp en Amsterdam. Ervaar en geniet van onze diverse hospitality concepten.
  • Korting op sportschoolabonnementen en zorgverzekeringen, een pensioenregeling via PH&C en diverse andere extra’s.


Daarnaast kom je te werken in een gezond, professioneel horecabedrijf dat haar gasten, maar ook haar personeel graag in de watten legt. Denk aan toffe personeelsfeesten, incentives of een gezellige borrel na je dienst. 

Vereisten

Ik ben enthousiast, wat verwachten jullie van mij?

We hebben ruimte voor een fulltime kracht, dus als je op zoek bent naar zekerheid dan kan dit een mooie kans zijn! Ook met mensen die een bijbaantje zoeken, gaan we graag in gesprek. Werken in de spoelkeuken is fysiek werk, dus we vinden het belangrijk dat je fit en vitaal bent. We werken hard, maar hebben ook zeker ruimte voor plezier op de werkvloer.  


Claus Company

Courtyard is onderdeel van Claus Company, een toonaangevend horecabedrijf met ruim 200 medewerkers. Belangrijke speerpunten van werken bij één van onze bedrijven zijn: altijd met goede kwaliteit, creatief en professioneel. Join the family!

of